Därför ska du kolla efter bilar online

Det är inte lätt att hitta drömbilen, men om du letar på nätet kan du hitta den bästa Toyotamodellen för dig. Utbudet där är stort och du har möjlighet att köpa Toyotan hos en bra bilhandlare.

När du har bestämt dig för att köpa en ny bil finns det en rad fördelar med att kika på en Toyota online. Bästa stället att leta på är https://bilweb.se/sok/toyota som är en av Sveriges största marknadsplatser för begagnade och nya bilar på nätet. Fördelarna med att hitta en begagnad bil på nätet och sedan köpa den via en trovärdig bilhandlare, som är specialist på bilar, är förmånligt eftersom du kan få en helt annan service än om du köper bilen privat. Du är även skyddad av bland annat konsumentköplagen och kan få vissa garantier av säljaren.

“Kontrollera bromsar, styrning, lampor, vindrutetorkare och övriga rörliga delar.” Läs mer här

Granska den begagnade bilen och ställ frågor

När du ska köpa en begagnad bil är det viktigt att du synar den i sömmarna innan du betalar. Du bör bland annat fråga efter varudeklarationen. Den innehåller information om bilen som är bra att ta del av. Du kan även fråga hur många ägare bilen har haft, om den använts för korta eller långa sträckor och om du får några garantier på bilen. Själv kan du kontrollera miltalet, provköra bilen och lyssna efter missljud, titta på plåten och lacken, kika under bilen och kontrollera elfunktionerna. För att göra din bästa affär behöver du göra din hemläxa.