Säker däckförvaring med tälthall

Länge leve garagetältet eller tälthallen! I det kan du få ett portabelt garage och skydd att ta med dig till evenemang eller för att förvara fordon och däck samt annat för kunder eller för egen räkning. Tälthallen håller fukt borta och ger gott om plats. Läs mer!

Äger du ett tillfälligt däckhotell eller är samlare av bilar som kräver mycket utrustning och tillbehör, så kanske du inte har tillräckligt med plats när samlingen blir ordentligt utökad. Med en tälthall från hallbyggarna.se kan du få mer utrymme och mer förvaringsmöjligheter utan att behöva tumma på skydd eller säkerhetsaspekten.

däckförvaringFörläng livet på dina däck

En bra och korrekt däckförvaring ger långlivade däck som behåller sin funktionalitet år efter år. En tälthall ger goda möjligheter till detta eftersom det håller tätt och förvägrar kyla och fukt från att leta sig in. I tälthallen kan du även hänga upp ställningar som däcken ska fästas i eftersom liggande däck ofta drar åt sig mer smuts och deformeras till viss grad.

Förvaringen i tälthallen gör även att ljus inte letar sig in och förstör däcken, vilket solljus faktiskt kan göra. Därför är just tälthallar bra för både korttids- och långtidsförvaring.

En skräddarsydd lösning för däckhotell och annat

Oavsett om du har ett eget däckhotell eller om du förvarar däck eller tillbehör åt andra, så kan en tälthall bli både en bra och mer prisvärd lösning än att hyra en dyr lokal. Eftersom det går lätt att förflytta när det behövs så behöver du heller inte bekymra dig om att binda upp dig med hyra och liknande för att säkerställa förvaringen. Och om du i senare skede skulle få bättre med plats för att flytta däcken eller det andra till en bättre plats, så kan tälthallen även fylla andra funktioner som att vara ett fullgott väderskydd för utemöbler eller annat som behöver stå under tak.

Vem kan använda tälthallar?

Tälthallar lämpar sig för:

  • Mindre verksamheter som verkstäder och bilserviceföretag
  • För större industrier som behöver utökad lagerverksamhet
  • Tälthallar eller garagetält fungerar också bra till bönder
  • Riktar sig även till privata bilsamlare som vill ha smartare och billigare förvaring som dessutom är flyttbar
  • Till kommuner som tar hand om dumpade däck