Satsa på en välfungerande kundparkering

Om du har en butik som säljer bildelar är det en fördel om du erbjuder dina kunder en tillhörande kundparkering. Oavsett var din butik är belägen är det stor chans att dina kunder kör dit med sin bil. En kundparkering blir då en extra service som stärker kundupplevelsen.

Som kund är det väldigt irriterande att behöva köra runt och leta parkering i flera minuter innan det är möjligt att besöka en butik. Om du inte erbjuder en kundparkering kan det leda till att kunden väljer att köra vidare till en konkurrent. Därför är det något som du bör ha i åtanke redan när du börjar leta efter en butikslokal.

Fördelar med att ha en kundparkering

Den stora fördelen med en kundparkering är att alla bildrivna kunder kan parkera utan problem. De behöver inte heller lägga några extra pengar på parkering vilket kommer uppskattas av många. Flera kunder kanske till och med väljer bort en butik som inte har vettiga parkeringsmöjligheter. Om du har en butik med bildelar kommer du säkerligen locka till dig flera bilintresserade kunder som enkelt vill kunna ställa bilen och gå in affären på en gång. Se det som en extra tilläggsservice som du erbjuder dina kunder.

Samarbeta med ett parkeringsbolag

Om du inte har tiden eller orken att övervaka parkeringen på egen hand kan du anlita ett parkeringsbolag för ändamålet. Svea P Service har en utmärkt parkeringsservice där du får hjälp med allt som behövs. Detta är några av fördelarna med att anlita dem:

  • De övervakar din kundparkering
  • De tar betalt om du tar ut en avgift
  • De använder sig av den senaste tekniken

Det är viktigt att dina kunder tycker det är tryggt att ställa sin bil på din kundparkering. Om du kan skylta med att du samarbetar med ett parkeringsbolag ger det ett bättre intryck. De har förstklassig övervakning och hanterar allt gällande parkeringsböter och att fordonen följer de gällande parkeringsreglerna. Svea P Service erbjuder även den senaste teknologin i form av parkeringsappar och liknande vilket underlättar för dina kunder.

Se till att underhålla parkeringen

Det är väldigt viktigt att du ser till att din kundparkering hålls i absolut bästa skick. Dels är det viktigt för att göra ett gott intryck på kunderna, dels kan det skapa förvirring om allt inte är på sin plats. Om parkeringslinjerna inte är målade och underhållna kan det vara svårt för kunderna att se var de kan ställa sin bil och oegentligheter kan uppstå. Om du anlitar ett parkeringsbolag kan de även hjälpa till med linjemålningar med jämna mellanrum. Det är också av största vikt att det går att läsa allt som står på parkeringsskyltarna. Om det inte finns korrekt information är det större chans att obehöriga ställer sig på din parkering. Dessutom måste det finnas ett nummer som kunderna kan ringa ifall något händer eller om det uppstår tekniska problem. Se kundparkeringen som en förlängning av din butik och se till att den sköts precis som alla andra lokaler. Det vinner du på i längden.